Alleenstaande vrouw wil graag Daten!

Alleenstaande vrouw wil graag Daten!

Alleenstaande vrouw wil graag Daten!

Een fijne avond iedereen, Ik ben Klaartje, een alleenstaande vrouw, lief, gezellig, sta volop in het leven en geniet zoals altijd met volle teugen. Ik ben werkzaam in de kroeg van een gemeenschappelijk jeugdcentrum en hobbyclub. Leuke baan met leuke mensen met een altijd leuke sfeer. sjans? Ja regelmatig, vooral van de oudere mannen, die ondeugende kerels die voor een biertje komen en te biljarten. Altijd gezellig, maar niet bepaald de type waar ik naar op zoek ben. Ik probeer werk en prive altijd gescheiden te houden. Ik kan je vertellen dat lukt me niet altijd hoor. Soms kom je iemand tegen waar je meer mee wil dan alleen beroepsmatig als barvrouw. Maar ik heb me nog steeds netje wete te beheersen hoor. (zou dat de reden zijn dat ik nog steeds alleenstaande ben?) Wie het weet mag het me komen vertellen.

Mijn hobbies
Als alleenstaande vrouw heb ik genoeg tijd om met mijn Hobbies bezig te zijn. Dus als jij net als ik: Poolen, Klaverjassen, Fietsen, Stappen, Sauna, Zwemmen, Fitness, Handwerken en Vakanties heel leuk vind dan denk ik dat we een gezamelijke interesse delen hahhaha.. Dat schept een band, toch? Dan wil deze alleenstaande vrijgezellige dame jou ontmoeten.

Wat ik zoek
Ik vraag mij af of de man die ik zoek daadwerkelijk hier te vinden is. Ik heb geen ervaring, maar mijn vriendinnen raadde het mij natuurlijk aan. Ik doe bijna niks zonder hun aandringen. Maarja, waar ben ik naar op zoek? liefde, gezelligheid, romantiek, passie, Iemand met leuke interessante hobbies of dezelfde hobbies als mij natuurlijk ;-) of leuke baan. Je moet gewoon mijn aandacht trekken dan kom de rest vanzelf. Mannen van Nederland laat deze alleenstaande vrouw niet wachten, neem contact met me op via de site. Hopelijk tot snel.


Naam: Klaartje
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Bemmel
Provincie: Gelderland


Zoek Contact!